NELJÄ SEPPÄÄ®

Perheyrittäjyyden saumatonta yhteistyötä.
Neljä Seppää-kalusteet valmistetaan pohjalaisella tinkimättömällä ammattitaidolla ja yhteistyöllä. Suunnittelusta, myynnistä ja markkinoinnista vastaa Kurikassa sijaitseva Muotoilutoimisto Hiomo Oy. Kalusteiden valmistuksesta vastaa Kauhajoella sijaitseva Hietaranta Oy, jolla on 40 vuoden kokemus projektikalusteiden valmistuksesta.

Monta hyvää syytä

AIKAA KESTÄVIÄ KALUSTEKOKONAISUUKSIA

Perinteiseen arkkitehtuuriin sopivat keittiö- ja kalustekokonaisuudet nykyaikaisilla teknisillä ratkaisuilla varmistavat, että Neljä Seppää® on valintana pitkäikäinen ja vastaa tuotelaadultaan vaativintakin tarvetta.

VAKIONA PAREMPI LAATU

Vakiona kalusteissa on mm. häikäisemätön led työtasovalaistus, mittatarkat elämättömät kehyspuuovet jiiriliitoksilla, kestävät runkojen väliset pystyliitokset, nykyaikaiset näkyvät 180 astetta aukeavat saranat, laadukkaimmat eurooppalaiset hidastekiskot ja poikkeuksellisen laadukas maalausjälki.

TAVANOMAISTA KESTÄVÄMMÄT RUNGOT

Neljän Sepän® kalusteissa ei käytetä lainkaan lastulevyä eli ns. kalustelevyä. Runkojen sisäosien materiaalina käytämme kotimaista oksatonta koivua.

HUOLELLISTA SUUNNITTELUPALVELUA

Neljän Sepän® kalusteet suunnitellaan siten, että tiloista tulee visuaalisesti ja toiminnallisesti aina loppuun saakka harkittuja kokonaisuuksia. Kalusteiden mitoitukset ovat skaalattavissa tilojen ja toiveiden mukaan.

AIDOSTI HENKILÖKOHTAISTA PALVELUA

Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat yhteistyön kanssamme aidoksi ja henkilökohtaiseksi. Asiakastyytyväisyys on meille itsestäänselvyys.

KAUNIITA VANHANAJAN PUUKEITTIÖITÄ

Kaikki kalusteiden näkyvät osat valmistetaan yleisimmin saarnista. Puun kaunis syykuvio näkyy valmiissa kalustuskokonaisuuksissa kauttaaltaan herkästi ja luonnonmukaisest

VASTINETTA RAHALLE

Kalusteiden hinta perustuu työlääseen valmistusprosessiin, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja viimeistelytasoltaan tinkimättömiin ratkaisuihin. Neljän Sepän® kalusteissa asiakas ei maksa brändistä ja tästä syystä vanhanajan keittiöitä saa omassa laatuluokassaan kilpailykykyiseen hintaan.

100% KOTIMAISTA TYÖTÄ

Neljän Sepän® kalusteet valmistetaan Kauhajoella Hietaranta Oy:ssä, jolla on yli 40 vuoden kokemus projektikalusteiden valmistamisesta. Kalusteiden suunnittelusta, myynnistä ja Neljä Seppää® -tavaramerkistä vastaa Kurikassa sijaitseva Muotoilutoimisto Hiomo.

TÄSMÄLLISET TOIMITUSAJAT JA ASENNUSPALVELU

Kalusteiden valmistaminen ajoitetaan niin, että sovittu toimitusaika on pääsääntöisesti päivälleen sovittuna ajankohtana. Asennuspalvelu kattaa koko Suomen ja asennuksista vastaa tehtävään koulutetut asentajamme.

UUTUUS! HELPOSTI HUOLTOMAALATTAVISSA

Kalusteet ovat helposti huoltomaalattavissa vuosikymmenten jälkeen, ilman että runkoja tarvitsee purkaa asennuksestaan. Maalaustyö on suoritettavissa vaivattomasti samanlaatuiseksi kuin uutena.

Soita ja varaa esittelykäynti numerosta 044 0204 710