NELJÄ SEPPÄÄ®

Muotoilutoimisto Hiomon toiminta alkoi vuonna 2006 ja Neljä Seppää tavaramerkki on ollut yrityksemme omistuksessa pian seitsemän vuotta.

Tavaramerkki oli aiemmin toisen yrityksen omistuksessa, mutta sen toiminta loppui vuonna 2015. Tällöin meille tuli tilaisuus ostaa tavaramerkki itsellemme, jonka tuotekehityskonsulttina Mathias oli useamman vuoden toiminut.

Me siis jatkoimme Mathiaksen kehittämää konseptia omana liiketoimintanamme ja solmimme yhteistyösopimuksen nykyisen valmistajamme kanssa.

Näiden seitsemän vuoden aikana olemme kehittäneet ja laajentaneet toimintaamme maltillisesti ja pitäneet kiinni siitä, että asiakkaamme saavat aina visuaalisesti ja toiminnallisesti loppuun saakka hiottuja kokonaisuuksia.


Mathias & Annina Roschier-Holmberg


Miksi valita neljä seppää

AIKAA KESTÄVIÄ KALUSTEKOKONAISUUKSIA

Perinteiseen arkkitehtuuriin sopivat keittiö- ja kalustekokonaisuudet nykyaikaisilla teknisillä ratkaisuilla varmistavat, että Neljä Seppää® on valintana pitkäikäinen ja vastaa tuotelaadultaan vaativintakin tarvetta.

VAKIONA PAREMPI LAATU

Vakiona kalusteissa on mm. häikäisemätön led työtasovalaistus, mittatarkat elämättömät kehyspuuovet jiiriliitoksilla, kestävät runkojen väliset pystyliitokset, nykyaikaiset näkyvät 180 astetta aukeavat saranat, laadukkaimmat eurooppalaiset hidastekiskot ja poikkeuksellisen laadukas maalausjälki.

TAVANOMAISTA KESTÄVÄMMÄT RUNGOT

Neljä Seppää® kalusteissa ei käytetä lainkaan lastulevyä eli ns. kalustelevyä. Runkojen sisäosien materiaalina käytämme kotimaista oksatonta koivua.

HUOLELLISTA SUUNNITTELUPALVELUA

Kalusteet suunnitellaan siten, että tiloista tulee visuaalisesti ja toiminnallisesti aina loppuun saakka harkittuja kokonaisuuksia. Kalusteiden mitoitukset ovat skaalattavissa tilojen ja toiveiden mukaan.

AIDOSTI HENKILÖKOHTAISTA PALVELUA

Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat yhteistyön kanssamme aidoksi ja henkilökohtaiseksi. Asiakastyytyväisyys on meille itsestäänselvyys.

MAALAUSLAATU

Kaikki kalusteiden näkyvät osat valmistetaan yleisimmin saarnista. Puun kaunis syykuvio näkyy valmiissa kalustuskokonaisuuksissa kauttaaltaan herkästi ja luonnonmukaisesti.

VASTINETTA RAHALLE

Kalusteiden hinta perustuu työlääseen valmistusprosessiin, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja viimeistelytasoltaan tinkimättömiin ratkaisuihin.

100% KOTIMAISTA TYÖTÄ

Kalusteet valmistetaan Kauhajoella Hietaranta Oy:ssä, jolla on 44 vuoden kokemus projektikalusteiden valmistamisesta. Kalusteiden suunnittelusta, myynnistä ja Neljä Seppää® tavaramerkistä vastaa Kurikassa sijaitseva Muotoilutoimisto Hiomo.

TÄSMÄLLISET TOIMITUSAJAT JA ASENNUSPALVELU

Kalusteiden valmistaminen ajoitetaan niin, että sovittu toimitusaika on pääsääntöisesti päivälleen sovittuna ajankohtana. Asennuspalvelu kattaa koko Suomen ja asennuksista vastaa tehtävään koulutetut asentajamme.

YHTEISTYÖ DOMUS CLASSICAN KANSSA

Neljä Seppää® kalusteiden showroom esillä Domus Classican Helsingin myymälässä.
Liikkeissä kattava valikoima mm. sähkötarvikkeita, tapetteja, laattoja, yms. vanhojen kohteiden restauroijille.

Ota yhteyttä ja tiedustele tarkemmin.