NELJÄ SEPPÄÄ ®

– By Muotoilutoimisto Hiomo

Vuodesta 2015 alkaen Neljä Seppää ® – kalusteet on ollut Muotoilutoimisto Hiomon suunnittelemien kalusteiden tavaramerkki. Näiden yhdeksän vuoden aikana olemme vastanneet kalustettavien tilojen suunnittelusta, myynnistä sekä tuotannon ohjeistuksesta läheisessä yhteistyössä valmistajan kanssa kaikille Neljä Seppää ® – kalusteiden tilauksille.

Neljä Seppää tavaramerkki on saanut alkunsa vuonna 2012 kun Muotoilutoimisto Hiomo sai eräältä puusepän verstaalta toimeksiannon kehittää uusi keittiökalustekonsepti. Kalustekonseptista muodostui erillisen kehityskonsultoinnin sekä pidemmän asiakassuhteen tuotoksena Neljä Seppää tavaramerkki sekä yhtiön nimi.

Tuotteen tunnettuuden lisääntymisestä ja toteutuneiden kauppojen määrän kasvusta huolimatta, Neljä Seppää Oy:ksi muodostunut yritystoiminta päättyi vuonna 2015. Tällöin meille tuli tilaisuus ostaa tavaramerkki itsellemme, johon olimme kiintyneet ja jonka tuotekehityksestä, tilasuunnittelusta ja myynnistä Mathias oli jo useamman vuoden vastannut.

Me siis jatkoimme Mathiaksen kehittämää konseptia omana liiketoimintanamme ja solmimme yhteistyösopimuksen nykyisen valmistajamme kanssa.

Näiden yhdeksän vuoden aikana olemme myös kehittäneet ja laajentaneet toimintaamme maltillisesti ja pitäneet kiinni siitä, että asiakkaamme saavat aina visuaalisesti ja toiminnallisesti loppuun saakka hiottuja kokonaisuuksia laadusta tinkimättä.

Mathias & Annina Roschier-Holmberg

Miksi valita neljä seppää®

AIKAA KESTÄVIÄ KALUSTEKOKONAISUUKSIA

Puukeittiö sopii sekä perinteiseen arkkitehtuuriin että moderneihin koteihin. Nykyaikaisilla teknisillä ratkaisuilla valmistetut Neljä Seppää® keittiö- ja kalustekokonaisuudet ovat valintana pitkäikäisiä ja vastaavat tuotelaadultaan vaativintakin tarvetta.

KALUSTEISSA ON EROJA

Vakiona kalusteissa on mm. häikäisemätön led työtasovalaistus, mittatarkat elämättömät kehyspuuovet jiiriliitoksilla ja saumattomat runkojen väliset pystyliitokset. MIttasuhteiltaan, rakenteiltaan ja viimeistelytasoltaan kalusteet on hioituneet tyylipuhtaaksi kokonaisuudeksi. Kalusteissa käytetään laadukkaimpia eurooppalaisia hidastekiskoja, mekanismeja ja heloja. Aito ja herkkä puun olemus maalatuille kalusteille tulee poikkeuksellisen laadukkaasta pintakäsittelystä.

TAVANOMAISTA LAADUKKAAMMAT RUNGOT

Neljä Seppää® kalusteiden rungoissa ei käytetä lastulevyä eli ns. kalustelevyä eikä mdf levyä.. Runkojen sisäosien materiaalina käytämme yleisimmin kotimaista oksatonta koivua, joka tarvittaessa viilutetaan valitulla puuviilulla. Kalusteiden ovien taakse jäävät runko-osat lakataan vesiohenteisella lakalla tai maalataan ulkopuolisten runko-osien sävyyn.

HUOLELLISTA SUUNNITTELUPALVELUA

Kalusteet suunnitellaan siten, että tiloista tulee visuaalisesti ja toiminnallisesti aina loppuun saakka harkittuja kokonaisuuksia. Kalusteiden mitoitukset suunnitellaan tilan mittasuhteisiin sopiviksi. Puukeittiöiden lisäksi teemme myös mittatilauskalusteita kodin kaikkiin tiloihin. Hyvin suunnitellut ja toteutetut puiset kiintokalusteet kestävät tinkimättömänä laaturatkaisuna aikaa.

AIDOSTI HENKILÖKOHTAISTA PALVELUA

Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat yhteistyön kanssamme aidoksi ja henkilökohtaiseksi. Asiakastyytyväisyys on meille itsestäänselvyys. Palvelemme asiakkaitamme vastuullisesti aina parhaan kykymme mukaan.

MAALAUSLAATU

Kalusteiden näkyvät osat valmistetaan yleisimmin saarnista joka maalataan laadukkaasti. Puun kaunis syykuvio toistuu valmiissa kalustuskokonaisuudessa kauttaaltaan herkästi ja luonnonmukaisesti.

VASTINETTA RAHALLE

Kalusteiden hinta perustuu tilaajalle räätälöityyn mittatilaustyöhön johon perehdytään pieteetillä alusta loppuun saakka. Raaka-aineiden valinta ja ainutlaatuiset tuoterakenteet tarkkaan hiotuilla mittasuhteilla tekevät kalusteesta erityisen esteettisen, mittatarkan ja kestävän.

100% KOTIMAISTA TYÖTÄ

Kalusteet valmistetaan alusta loppuun Kauhajoella Hietaranta Oy:ssä 46 vuoden osaamistaustalla puusepäntöistä. Kalusteiden rungot ja ovet ym. osat ovat kaikk omaa tuotantoa Neljä Seppää tuoteratkaisuihin pohjautuen.

TÄSMÄLLISET TOIMITUSAJAT JA ASENNUSPALVELU

Kalusteiden valmistaminen ajoitetaan niin, että sovittu toimituviikko pääsääntöisesti pitää ja erikseen tarkennettava asennuspäivän aloitus on sovittuna ajankohtana. Asennuspalvelu kattaa koko Suomen ja asennuksista vastaa tehtävään erikoistuneet asentajamme.

YHTEISTYÖ DOMUS CLASSICAN KANSSA

Neljä Seppää® kalusteiden showroom sijaitsee Domus Classican Helsingin myymälässä. Liiketilassa on hyvä tunnelma ja siellä voi rauhassa keskittyä valitsemaan tilattavaan kokonaisuuteen sopivia yhdistelmiä sävyille, tasoille vetimille jne.
Liikkeissä on myös kattava valikoima mm. sähkötarvikkeita, tapetteja, laattoja, yms. vanhojen kohteiden restauroijille.

Ota yhteyttä ja tiedustele tarkemmin.

Etusivu     Facebook     Instagram